Uludere'de bir araçta patlama: 2 ölü

Uludere'de bir araçta patlama: 2 ölü

Uludere'nin Mergeh (Yemişli) köyünden ilçe merkezine giden içinde 3 kişinin bulunduğu araç, harekete geçtikten birkaç dakika sonra köy içerisinde patladı. Araçta bulunan 2 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise ağır yaralandı.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Mergeh (Yemişli) köyünden ilçe merkezine giden Ahmet Ertaş, Diyar Oslu ve Abdulkerim Oslu'nun içinde bulunduğu 73 FG 263 plakalı araç, hareketinden birkaç dakika sonra köy içerisinde büyük bir gürültüyle patladı.

Aracın patlama nedeni öğrenilemezken, araçta bulunan Uludere Devlet Hastanesi personeli Diyar Oslu ile Tapu Kadastro Müdürlüğü memuru Ahmet Ertaş yaşamını yitirdi. Hastane personeli Abdulkerim Oslu ise ağır yaralandı. 

Yaşamını yitiren 2 kişinin cenazesi Uludere Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ağır yaralı Oslu ise helikopterle Şırnak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.