Ulaştırma Bakanı Bilgin Yüksekova Havaalanı'nı inceledi

Ulaştırma Bakanı Bilgin Yüksekova Havaalanı'nı inceledi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki havaalanında incelemelerde bulundu.

ERKAN ÇAPRAZ - ÖMER OĞUZ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - 26 Mayıs 2015 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı yapılacak olan Yüksekova Havaalanı'na bakanlığa ait uçakla gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'i Hakkari Valisi Yakup Canbolat ve Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet karşıladı.

uls4.jpg

Salı günü Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın katılımıyla yapılacak olan açılış öncesi çeşitli incelemelerde bulunan Bakan Bilgin Vali Canbolat'tan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

BAKAN BİLGİN: BİR YÜKSEKOVALI KADAR SEVİNÇLİYİM

Terminal binası ve pistte incelemelerde bulunan Bakan Bilgin gazetecilere yaptığı açıklamada, "Havaalanımızın açılışı ayın 26'sında Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın katılımıyla gerçekleştirilecek. Çok mutluyuz, memnunuz. Hem Hakkari için hem Yüksekova için, burada yaşayan halkımız için çok önemli bir proje. Bölgedeki yapıyı, kurguyu, yaşam tarzını inşallah çok yakından etkileyecek bir proje. Hayırlı uğurlu olsun. İstanbul'da, İzmir'de ne varsa biz Yüksekova'da da onun olmasını arzu ediyoruz. Bunu gerçekleştirmek için de hükümetimiz ve tüm kurumlarımız gayret sarf ediyorlar. Bir Yüksekovalı kadar sevinçliyim. Çalışmaları da gördüm çok mutluyum" dedi.

uls3.jpg

uls5.jpg

bkn.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.