TV 10’un da internet sitesine erişim engeli

TV 10’un da internet sitesine erişim engeli

Haklarında kapatma kararı verilen İMC TV, Hayatın Sesi TV’nin ardından TV 10’un da internet yayını kesildi. Özgür Radyo’nun ise internet sitelerine erişim engeli getirildi.

Haklarında kapatma kararı verilen  İMC TV, Hayatın Sesi TV‘nin ardından TV 10’un da internet yayını kesildi.

Özgür Radyo’nun ise internet sitelerine erişim engeli getirildi.

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile İMC TV, Hayatın Sesi TV ve TV 10’un ekranlarının karartılması sonrası internet üzerinden sürdürdükleri yayınları Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından kesildi.

Engelleme kararında “Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’unn 30.09.2016 tarih ve … sayılı kararına istinaden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından idari tedbir uygulanmaktadır” yazısı yer aldı.

İstanbul’da yayın yapan 95.1 Özgür Radyo’nun internet sitesine erişim engeli kararı getirildi.

Radyonun web sitesine engelleme kararında “Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’unn 30.09.2016 tarih ve 490.05.01.2016-151554 sayılı kararına istinaden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından idari tedbir uygulanmaktadır” yazısı yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.