Tutuklu akademisyen Camcı'dan mesaj var

Tutuklu akademisyen Camcı'dan mesaj var

Geçtiğimiz gün tutuklanan Yrd. Doç. Dr. Meral Camcı cezaevinden gönderdiği mesajda, "Barış, özgürlük ve eşitli bizim için tüm emek ve demokrasi güçleri için halklar için birer talep olmaktan çıkıp hakikatimiz haline gelecek" dedi.

Barış İçin Akademisyenler'in hazırladığı "Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiriye imza attığı için hakkında yakalama kararı çıkartılan ve yurt dışından döndükten sonra ifade vermeye gittiği mahkeme tarafından "örgüt propagandası" iddiasıyla tutuklanan Doç. Dr. Meral Camcı'dan mesaj geldi.

Camcı, tutuklu bulunduğu Bakırköy Cezaevi'nden avukatları aracılığıyla gönderdiği mesajda, "Siz dışarıdan biz içeriden duvarları zorlamaya devam. Görünen o ki oldukça uzun zaman sürecek ama olsun tuğla tuğla ilerleyeceğiz. Barış, özgürlük ve eşitli bizim için tüm emek ve demokrasi güçleri için halklar için birer talep olmaktan çıkıp hakikatimiz haline gelecek. Dışarıda da içeride de yalnız değiliz. Dayanışmayla.." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.