Tuncay Özkan: Davutoğlu'nu, Arınç'ı ve Gül'ü ne yapacaksınız?

Tuncay Özkan: Davutoğlu'nu, Arınç'ı ve Gül'ü ne yapacaksınız?

CHP Milletveki Tuncay Özkan, "Davutoğlu'nu, Arınç'ı ve Gül'ü ne yapacaksınız; hataların hesabını ödemeden kalkmak yok" dedi.

Ergenekon davası kapsamında 6 yıl Silivri'de hapis yatan CHP Milletveki Tuncay Özkan, "Ergenekon mahkemesinin imamı SedatSami Haşıloğlu nerede? Bu mahkemenin imamlığını yapan, her türlü kararı veren, başımıza tüm bu sorunları açan bu adamın niye tek bir kare fotoğrafı yok? Kimdir de serbest bıraktınız?" diye sordu.

Sözcü'den Nil Soysal'a konuşan ve "Ben de şimdi yeniden insaniyet namına sesleniyorum; gelin suçluyu, suçsuzu birbirinden ayıralım" diyen Özkan, darbe girişimi soruşturmasıyla ilgili olarak "Ben soruyorum; Ahmet Davutoğlu'nu ne yapacaksınız? Abdullah Gül'ü ne yapacaksınız? Bülent Arınç'ı ne yapacaksınız? Hataların hesabını ödemeden artık hiç kimse bu Türkiye sofrasından kalkamaz. Türkiye sofrasının üzerinde hataların birikimi duruyor. O hesap ödenecek. Bakın bir kere daha söylüyorum; suçluyu suçsuzdan ayırmadan yapılan bu tür kıyım hareketleri çok tehlikelidir. Bunu kabul etmek mümkün değildir" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.