Trabzonspor'da Daum sürprizi

Trabzonspor'da Daum sürprizi

Mircea Lucescu, Juande Ramos ve Ersun Yanal'la anlaşamayan Trabzonspor'da Christoph Daum'un ismi gündeme geldi.

Trabzonspor, teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde gelecek adına umut veren bir görüntü çiziyor. Ancak yönetim, teknik direktör arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Başkan Muharrem Usta’nın seçim vaadi olan Mircea Lucescu’yla anlaşamayan Fırtına’nın, Juande Ramos ve Ersun Yanal için yaptığı girişimler de olumsuz sonuçlanmıştı. Başkan Usta’nın "Mircea Lucescu olmasa da o tarzda bir teknik adam arıyoruz" demesinin ardından Christoph Daum’un ismi gündeme geldi.

YÖNETİMDE FİKİR AYRILIĞI 

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı çalıştıran, her iki takımla da şampiyonluk sevinci yaşayan Alman teknik adamın, Türk futbolunu yakından tanıması nedeniyle bu konu yönetim kurulu toplantısında gündeme getirildi.

Yöneticilerin bazıları, Daum’un yabancılık çekmeden iddialı bir takım oluşturacağını söyledi. Bazı isimler ise Alman hocanın özel yaşantısının Trabzonspor’a zarar verebileceğini vurguladı. Tüm yöneticilerinin görüşlerini dinleyen Başkan Usta, Daum ile ilgili son kararı verecek ve çıkacak sonuca göre harekete geçilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.