Tiyatrocu Erhan Sönmez anıldı

Tiyatrocu Erhan Sönmez anıldı

İki yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitiren Tiyatrocu Erhan Sönmez, doğum gününde arkadaşları ve Mersinli sanatseverler tarafından anıldı.

Geçirdiği kalp krizi sonucunda 13 Eylül 2013 tarihinde yaşamını yitiren tiyatrocu Erhan Sönmez, doğum gününde arkadaşları ve Tiyatro AGON Topluluğu tarafından, Özgür Çocuk Parkın'da sergilenen mini bir oyunla anıldı.

Oyunun yanı sıra Sönmez'in hayatından kesitlerin bulunduğu fotoğraflar sergilendi. Oyuna ve sergiye Mersinli sanatseverlerin ve Sönmez'in dostlarının ilgisi yoğundu. Sönmez anısına sergilenen oyun öncesinde kısa bir konuşma yapan AGON Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Çağlar, Sönmez'in çalışma arkadaşları olarak her yıl Sönmez'in hem doğum gününde hem de ölüm yıl dönümünde çeşitli etkinlikler düzenleyerek O'nun anısını yaşatmaya çalıştıklarını söyledi.

Konuşma ardından Sönmez'in hayattayken yazdığı Performans oyundan kısa bir kesit sergilendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.