TIR minibüse arkadan çarptı: 2 ölü

TIR minibüse arkadan çarptı: 2 ölü

Antep'te TIR ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i Suriye uyruklu 2 kişi öldü.

Olay bugün sabah saatlerinde Gaziantep-Şanlıurfa otoyolu 2’inci kilometresinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre 27 SAD 277 plakalı araç sürücüsü Suriye uyruklu Abidin Huru, direksiyona oğlunu geçirmek için yol kenarında durdu. Bu sırada arkadan gelen Ziver Çelik idaresindeki 06 BM 8042 plakalı TIR, minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan yatan TIR yaklaşık 100 metre sürüklendi.

Kaza sonrası yaralanan minibüs sürücüsü Suriyeli Abidin Huru, ambulansla kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı. TIR sürücüsü Ziver Çelik de (35) yan yatan TIR’ın altında kalarak can verdi. Olay sonrası TIR sürücüsü Çelik’in cesedi, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu vinç yardımı ile kaldırılan TIR’ın altından çıkarıldı. Cenaze aracı ile Atep Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Çelik’in cesedi, yapılacak olan otopsi işlemi sonrası defnedilmek üzere ailesine teslim edilecek

Kazada hayatını kaybeden Suriyeli minibüs sürücüsü Abidin Huru’nun oğlu Muhammad Huru ise kazadan saniyeler önce araçtan indiği için hiç yara almadan kurtuldu.

Öte yandan TIR ve minibüsün karıştığı ve 2 kişinin ölümüne neden olan trafik kazası sonrası kapanan yol yaklaşık 4 saat sonra yeniden trafiğe açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.