TGC Yönetim Kurulu başsağlığı mesajı yayınladı

TGC Yönetim Kurulu başsağlığı mesajı yayınladı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Sürekli Basın Kartı sahibi Şükrü Samsunlu vefat etti.

İSTANBUL - Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Şükrü Samsunlu vefat etti.  Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu, Şükrü Samsunlu’nun  ölümünün ardından başsağlığı mesajı yayınladı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu yayınladığı başsağlığı mesajında, “Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi Şükrü Samsunlu’yu kaybettik. Gazetecilik mesleğine uzun yıllar hizmet veren Şükrü Samsunlu’yu sevgi ve saygıyla anıyoruz. Ailesine, sevenlerine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz” dedi.

Samsunlu’nun cenazesi 1 Temmuz 2016 Cuma günü ikindi namazının ardından Giresun Hacı Hüseyin Camisi’nden alınarak Giresun Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.

ŞÜKRÜ SAMSUNLU KİMDİR?

1961 yılında Giresun’da doğdu. Mesleğe 1985 yılında TRT’de resim seçici olarak başladı. Artı Haber Ajansı’nda muhabir olarak çalıştı. Kanal 6, ATV, HBB, CTV, Kanal 9, BRT, ve Star TV’de görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.