TEM Otoyolu'nda feci kaza: 2 ölü

TEM Otoyolu'nda feci kaza: 2 ölü

TEM Otoyolu Ankara istikameti Sultanbeyli mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

TEM Otoyolu Ankara istikametinde meydana gelen trafik kazası iddialara göre şöyle gelişti. Sabah saat 07.00 sıralarında Ankara istikametine ilerlemekte olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne ait olduğu öğrenilen 34 GZ 9842 plakalı bir kamyonet, otoyol kenarında park halinde bulunan 34 AT 4468 plakalı TIR’a arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyonet içerisinde bulunan Doğan Günan ve Abdullah Yıldızı isimli vatandaşlar oldukları yerde sıkıştı. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kamyonet içerisinde sıkışan vatandaşları çıkarmak için çalışma başlattı.

Yoğun bir çalışma sonucunda Doğan Günan ve Abdullah Yıldız isimli vatandaşlar sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Ancak Doğan Günan ve Abdullah Yıldız isimli vatandaşların sıkıştıkları yerde hayatını kaybettikleri anlaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.