Tekmeci futbolcuya şok!

Tekmeci futbolcuya şok!

Aydın’da oynan amatör maçta Dallıcaspor oyuncusu Kayhan Karakış’ın yüzüne atan Sanayisporlu futbolcunun takım arkadaşları ve kulüp başkanı, oyuncuya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Aydın 1. Amatör 1. Grubun 12. haftasında karşılaşan Dallıcaspor ile Sanayispor mücadelesinde Sanayisporlu Mehmet Değirmenci’nin yüzüne kasti tekme atması sonrası hastaneye kaldırılan ve dudağına 9 dikiş atılan Dallıcasporlu Kayhan Karakış’ı rakip takımın başkanı ve yöneticileri ziyaret etti. Atılan tekmenin Türk futboluna yapılmış bir saygısızlık olduğunu belirten Sanayispor kulüp Başkanı Abit Yaz, tekme atan oyuncuları Mehmet Değirmenci’nin kulüple ilişkilerini kestiklerini ifade etti.

“TEKMEYİ YÜZÜMÜZDE HİSSETTİK”

Olay sonrası Dallıcasporlu Kayhan Karakaş’ı ziyaret eden ve çiçek takdim eden Sanayispor kulüp başkanı ve yöneticileri oyuncudan özür diledi. Kavgada bile bu hareketin yapılamayacağını söyleyen Sanayispor kulüp başkanı Abit Yaz, “Yaptığı hareketten sonra soyunma odasına indim. Eşyalarını topluyorsun ve gidiyorsun dedim. Bu kulüple hiçbir ilişkin kalmamıştır. Bu kulübün yöneticileri ve başkanı var. En başta karşında saygı duymak zorunda olduğun bir futbolcu arkadaşın vardı. Bunu çiğnediğin için bizi de çiğnemiş sayıyoruz. Kavgada bile vurulmaz. Bunun kadro dışı bırakılması falan olmaz. Bu affedilecek bir hareket değil. Oyuncu kardeşimizden özür diliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.