Tekirdağ'da kaza: 2 ölü

Tekirdağ'da kaza: 2 ölü

Tekirdağ’ın Ergene İlçesi’nde otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü ile arkasındaki kişi olay yerinde öldü. Kazadan sonra otomobilden inen sürücü yaya olarak kaçtı.

Kaza, Çerkezköy yolu Yulaflı Işıklı kavşakta meydana geldi. Ergene İlçesi’nden Çerkezköy’e giden 59 UM 041 plakalı otomobil, plakası olmayan ve üzerinde 2 kişinin bulunduğu motosiklete çarptı. Kazada bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü ve arkasındaki kişi olay yerine yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsü ise kazadan sonra aracı bırakıp yaya olarak kaçtı.

ÜZERLERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Tesadüfen yoldan geçen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de kazayı görerek durdu ve polisten olayla ilgili bilgi aldı. Savcılık, jandarma ve polis incelemesinin ardından üzerinden kimlik çıkmayan motosiklet sürücüsü ile arkasındaki kişinin cesetleri Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri ölen 2 kişi kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Kazadan sonra kaçan ve henüz kim olduğu bilinmeyen otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma ise devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.