Tatvan’da çıkan yangın evi küle çevirdi

Tatvan’da çıkan yangın evi küle çevirdi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir binanın 3. kattaki dairesinde çıkan yangında ev küle döndü.

Alınan bilgilere göre, Sahil Mahallesi Öğretmen Evi Caddesi üzerinde bulunan U.İ’ye ait binanın 3. katında bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Çıkan yangını fark eden aile bireyleri ve bina sakinleri hemen kendini dışarıya atarken çıkan yangın kısa sürede evin her yerini sardı. Çıkan yangın sonrası mahalleden dumanlar yükselirken, evin mutfağına sıçrayan yangın nedeniyle mutfak içerisinde bulunan mutfak tüpü büyük bir gürültüyle patladı. Tüpün patlaması mahallede paniğe ve evde çıkan yangının büyümesine neden oldu. Çevredekiler tarafından yapılan ihbar üzerine Tatvan Belediyesine ait itfaiyeler olay yerine gelerek yangına müdahale etti.

Her geçen dakika büyüyen yangın binanın ikinci katına da sıçradı. İtfaiyenin müdahalesi ve çevredekilerin yardımı ile uzun uğraşlar sonunda ancak yangın kontrol altına alınabildi. Yangının kontrol altına alınmasının ardından evde soğutma işlemleri yapıldı. Ancak uzun uğraşlar sonucu söndürülebilen yangından geriye küle dönmüş bir ev ve büyük hasar oluşan bina kaldı. Olası bir duruma karşı polisin güvenlik önlemi aldığı ve ambulansın hazır bekletildiği yangın sonrasında kiracı oldukları evlerini ev evin içindeki tüm eşyalarını kaybeden aile büyük üzüntü yaşadı.

Çıkan yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, evleri küle dönen aile mağdur olduğunu belirterek yetkililerden yardım istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.