Susuz Şelalesi turizme kazandırılacak

Susuz Şelalesi turizme kazandırılacak

Kars-Ardahan karayolu üzerinde bulunan ve 15 metre yükseklikte su düşüşüne sahip olan Susuz Şelalesi Kars turizmine kazandırılacak.

24 farklı kuş türüne ve çeşitli yaban hayvanına da ev sahipliği yapan Susuz Şelalesi, Susuz Kaymakamlığı’nca hazırlanan Kentsel Altyapının İyileştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında Serhat Kalkınma Ajansı’na (SERKA)’ya sunulan 465.325,43 TL. maliyetli “Susuz Şelalesi Seyir Terası Projesi”yle canlandırılacak.

Vali Rahmi Doğan’ın da yakından takip ettiği “Susuz Şelalesi Seyir Terası Projesi”nin 2017 yılında hayata geçirilmesiyle birlikte şelalenin Kars ve bölge turizmine kazandırılması hedefleniyor.

Her yıl yüzlerce yerli ve yabancı misafirlerini, ağırlayan Susuz Şelalesi, projenin hayata geçirilmesiyle birlikte şelale bölgesinde çevre düzenleme çalışmaları, mesire ve piknik alanları ile cam seyir terası yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.