Sur’dan 45 çocuk Fenerbahçe’nin davetlisi olarak İstanbul’a geldi

Sur’dan 45 çocuk Fenerbahçe’nin davetlisi olarak İstanbul’a geldi

Fenerbahçe yönetimi Diyarbakır’ın Sur ilçesinden 45 çocuğu bugün oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ve perşembe günü oynanacak Fenerbahçe-Amedspor maçını izlemeleri için İstanbul’a getirdi.

Fenerbahçe yönetimi ve birçok gönüllü kişi ve kuruluşun organizasyonunda, sokağa çıkma yasağının ve çatışmaların devam ettiği Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nden 45 çocuk, 3 Mart Perşembe günü oynanacak Fenerbahçe-Amed Sportif Faaliyetler Ziraat Türkiye Kupası maçına kadar İstanbul’da misafir edilecek.

Sur’dan gelen çocuklar, bu akşam Fenerbahçe-Beşiktaş maçını izledikten sonra, 3 Mart Perşembe günü akşamı Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe-Amedspor maçını da tribünlerden takip edecek.

Amedspor yönetimi Twitter hesabından bir açıklama yaparak, çocukların Fenerbahçe tarafından İstanbul’da ağırlanmasını memnuniyetle karşıladığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.