Sur'da 'havadan bombalayacağız' anonsları

Sur'da 'havadan bombalayacağız' anonsları

70 gündür sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur'da devlet güçleri tarafından "Teslim olun yoksa havadan bombardıman yapacağız" anonsları yapıldı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 70'inci gününe giren sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Dicle Haber Ajansı'nın haberine göre, bu sabah saatlerinden itibaren Cemal Yılmaz ve Hasırlı mahallelerine yönelik sürekli top atışı yapıldı. Top mermisi düşen bir evde bulunan aynı aileden 4 kişinin yaralandığı belirtilirken, yaralıların kimlik bilgilerine ulaşılamadı. 

'Teslim olun yoksa havadan bombalayacağız'

Öte yandan devlet güçlerinin, dünden bu yana zırhlı araçlardan "Teslim olun yoksa havadan bombardıman yapacağız" şeklinde anonslar geçtiği belirtildi. İlçede çatışmalar devam ederken, geçtiğimiz günlerde yaşamlarını yitiren Cihat Morgül, Velat Bilen ve Mahmut Oruç'un cenazelerinin de hala mahallede bekletildiği ve alınmalarına izin verilmediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.