Sur'da bir kişi yaşamını yitirdi

Sur'da bir kişi yaşamını yitirdi

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur'da 50 yaşlarında bir yurttaş yaşamını yitirdi. İsmi belli olmayan yurttaşın cenazesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tutuluyor.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı 24 günü geride bırakırken, ilçeden bir ölüm haberi daha geldi. Dice Haber Ajansı'nın haberine göre, 50 yaşlarında ismi öğrenilemeyen bir sivilin canazesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitirildi. 112 Acil Ambulansı ile getiren ismi bilinmeyen yurttaşın cenazesi, hastane morgunda bekletiliyor. Kişinin üzerinden kimliğin çıkmadığı belirtiliyor. 

Öte yandan Silopi ve Cizre'de evlerinin bahçelerinde yaralanan iki kadın da akşam saatlerinde aynı hastaneye getirildi. Mihriban Ürkten ve Daghıla Çıkma isimli iki kadın, tek kurşunla yaralandığı belirtilirken, acil servis yoğun bakımında müşahade altına alındı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.