Sur’da 9 mahallede yasak kaldırıldı, 6 mahallede sürüyor

Sur’da 9 mahallede yasak kaldırıldı, 6 mahallede sürüyor

Sur’da; Abdaldede, Ali Paşa, Lalebey, Süleyman Nazif ve Ziya Gökalp mahalleleri ile dün gece ilan edilen Camikebir, Caminebi, İskenderpaşa ve Melikahmet mahallerinde sokağa çıkma yasağı bugün saat 10.00 itibariyle kaldırıldı.

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde 9 mahallede sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Sur Kaymakamlığı’nın resmi sitesinden duyurulan açıklamada,“Suriçi’nde bulunan Abdaldede, Alipaşa, Lalebey, Süleyman Nazif ve Ziya Gökalp Mahallelerini kapsayan ve yine 02/02/2016 tarihinde ilan edilen Camii Kebir, Camii Nebi, İskenderpaşa ve Melikahmet Mahallelerini kapsayan sokağa çıkma yasağı 03.02.2016 tarihi Çarşamba günü saat 10:00 itibari ile kaldırılmıştır” denildi.

9 mahallede yasağın kalktığı ilçede Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş Mahallelerinde yasak sürüyor.

Suriçi’ndeki Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş Mahallelerinde ve Gazi Caddesi’nde 2 Aralık’ta ilan edilen yasağa 11 Aralık’ta 17 saatliğine ara verilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.