Suphi Altındöken iddiası mezar açtırdı!

Suphi Altındöken iddiası mezar açtırdı!

Adana'da kaldığı cezaevinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Özgecan Aslan’ın katili Suphi Altındöken’in cenazesinin Erdemli'ye gömüldüğü iddiası vatandaşları ayağa kaldırdı.

Yargılandıkları davada ‘ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası’ alan ve Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nde babası Necmettin Altındöken ile aynı koğuşta kalan Suphi Altındöken, cezaevinde silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan oğul Suphi Altındöken, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Adana ve Mersin arasında gidip gelen cenazenin defnedilmesi için tam 5 gün sonra onay çıktı. Cenaze Mersin sınırları içerisinde bulunan güvenlik gerekçesiyle yeri gizli tutulan mezarlığa gömüldü.

Dün Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı eski sahil beldelerinden Kumkuyu'da yeni yapılmış ve kime ait olduğu bilinmeyen bir mezar infiale neden oldu. Mezarın Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken'e ait olduğu iddiası kulaktan kulağa yayıldı. Oluşan tepki sebebiyle mezar resmi makamlara başvurularak açıldı. Mezarın boş çıkmasına rağmen konuyu duyan vatandaşlar mezarlığa akın etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.