Sümbül Dağı'na zirve tırmanışı

Sümbül Dağı'na zirve tırmanışı

Hakkari Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sümbül Dağı tırmanış düzenlendi.

HAKKARİ - Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Hakkari Üniversitesi ile Hakkâri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, doğa tutkunlarını Sümbül Dağı zirvesinde bir araya getireceği belirtildi. Açıklamada, “Birçok dağcının ve gezginin hayallerini süslemekte olan 3467 rakımlı Sümbül Dağı’na 5-6 Temmuz 2013 tarihleri arasında iki günlük zirve tırmanış programı düzenlendi.

Üniversitenin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Hakkâri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hakkâri merkezde bulunan ve rakımı 3467 metre olan Sümbül Dağı’na bu yıl üçüncüsü düzenlenecek bir tırmanış gerçekleştiriliyor.

Sümbül Dağı zirve tırmanışı bugün Depin bölgesinden başlayıp 2800 rakımlı bölgede kamp yapılıp gece havai fişek gösterimi gerçekleştirilecek. 6 Temmuz Cumartesi günü 3467 metre yükseklikte bulunan zirve defteri imzalandıktan sonra tırmanış Depin istikametinde tamamlanacak” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.