Sultangazi’de korkutan yangın

Sultangazi’de korkutan yangın

Sultangazi’de bulunan bir alüminyum imalathanesinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Sultangazi Cebeci Mahallesi 2573. Sokak üzerinde meydana gelen yangın iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 02.00 sıralarında alüminyum imalathanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İmalathane içerisinde bulunan maddeler kısa sürede alev aldı. Alevler kısa sürede bütün binayı sararken vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Sultangazi ve Habipler İtfaiye Amirliği’nden ekipler geldi. İtfaiye ekipleri bütün binayı saran alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri bir süre soğutma çalışması yaptı.

Alüminyum imalathanesinde çıkan yangın nedeniyle sokak üzerinde bulunan apartmanlarda yaşayan vatandaşlar büyük panik yaşadı. Vatandaşların itfaiye ekiplerinin çalışmalarını endişeli gözlerle takip ettiği görüldü. Büyük bir gürültüye dışarı çıktıklarını ifade eden mahalle sakini,’’ Büyük bir şey patladı sanki. Bina içerisinde ne olduğunu bilmiyoruz. Camdan dışarıya baktığımda yangını gördüm. İtfaiyeyi arayıp haber verdik. İtfaiye ekipleri olay yerine geldi’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.