Süleyman Demirel Üniversitesi eski rektörü tutuklandı

Süleyman Demirel Üniversitesi eski rektörü tutuklandı

Isparta merkezli 6 ilde düzenlenen “paralel yapı” operasyonunda adliyeye sevk edilen zanlılardan aralarında eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun da bulunduğu 14 kişi tutuklandı.

Isparta merkezli 6 ilde yürütülen “paralel yapı” operasyonunda gözaltına alınan Süleyman Demirel Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun da aralarında bulunduğu 14 kişi tutuklandı.

Gözaltına alınan 52 şüpheliden 17’sinin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri savcılıktaki ifadesinin ardından, ikisi de çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılırken, Süleyman Demirel Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile Osman Demirhan, Bedri Ayhan, Mustafa Ardal, Rıza Şahin, Muammer Görgeç, Ahmet Tahir Bakal, Özcan Pınarcı, Adem Demiralay, Abdullah Nuri Yolcu, Süleyman Seydi, Halil Karakoç, Ali Yavuz ve Hüseyin Akyıldız ise tutuklandı.

Böylece operasyon kapsamında toplam tutuklanan sayısı 29’a yükseldi. (İMC)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.