Star'dan 'pes' dedirten yalan haber

Star'dan 'pes' dedirten yalan haber

Star Gazetesi, DİHA Muhabiri Beritan İrlan'ın 2014 yılında Hakkari'de gözaltına alınmasına ilişkin görüntüyü, "Sur'da bir İngiliz ve bir Sırp ajanı gözaltına alındı" başlığıyla yayınladı.

Star Gazetesi, akıllara durgunluk verecek bir "Haber"e daha imza attı. Gazete, DİHA Muhabiri Beritan İrlan'ın 8 Aralık 2014 tarihinde Hakkari'de haber takibi yaptığı sırada polisler tarafından gözaltına alınma görüntülerini, "Sur'da bir İngiliz ve bir Sırp gözaltına alındı. İngiliz ve Sırp ajanların yakalanma anı kameraya böyle yansıdı" şeklinde servis etti.

DİHA MUHABİRİNİN GÖZALTINA ALINMA HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberde, "Terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar nedeniyle 2 Aralık'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının genişletilerek 63'üncü gününde devam ettiği Sur ilçesinde, yabancı uyruklu 2 kişi gözaltına alındı. İlçenin yasak kapsamına girmeyen mahallelerinde gözaltına alınan şahıslar, ifadeleri alınmak üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü. Şahıslardan birinin İngiliz, birinin ise Sırp olduğu öğrenildi. İngiliz ve Sırp ajanların yakalanma anı kameraya böyle yansıdı" şeklinde ifadeler kullanıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.