Şişli'de bir evden kamyon dolusu çöp çıktı

Şişli'de bir evden kamyon dolusu çöp çıktı

Şişli'de mahallelinin şikayeti üzerine bir apartmanın bodrum katlarındaki depoya gelen ekipler, kamyonlar dolusu çöple karşılaştı.

Şişli'nin Bozkurt Mahallesi'nde bulunan Eşref Efendi Sokağı üzerindeki bir apartmanın giriş katındaki depodan gelen kötü kokular üzerine mahalle sakinleri, önce muhtarlığa, daha sonra da kaymakamlığa ihbarda bulundu.

İhbar üzerine Eşref Efendi Sokağı'na gelen zabıta ve belediye ekipleri, 72 yaşındaki Ahmet Altın'a ait olan deponun çöp ev olarak kullanıldığını tespit etti. Çöp evin boşaltılıp ilaçlanması için çalışma başlatmak isteyen ekipler, Altın'ın itirazlarıyla karşılaştı.

Yetkililerin incelemelerinin ardından belediye ekiplerince boşaltılmaya başlanan çöp evden çok sayıda eski ev eşyası ve tekstil ürünü ile bozuk gıda maddesi çıkartıldı. Ekiplerin tahminlerine göre, çöp evden çıkan atıkların 5-6 kamyonu dolduracak miktarda olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.