Simitçi Dünyası Yüksekova'da

Simitçi Dünyası Yüksekova'da

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ilk simit kafesi olan 'Simitçi Dünyası' adlı iş yeri yapılan törenle hizmete açıldı.

İMAD TAŞ 
YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - İlçenin İpek Yolu üzerindeki Cihangir Apartman’ın alt katında açılan Simitçi Dünyası’nın açılış törenine Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, Yüksekova Belediye Eş Başkan Vekili Adile Kozay, Esendere Belediye Eş Başkanı Akif Kaya, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İrfan Sarı, Simitçi Dünyası Franchise Müdürü M. Gürkan Yılmaz, İl Genel Meclisi üyeleri, HDP-DBP temsilcileri, kurum amirleri  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

haberinfotograflari.gif
Açılış kurdelesin Zeydan ve Kozay kesti. Zeydan, açılışın ardından iş yeri sahibini tebrik ederek iş hayatında başarılar diledi. Zeydan, “Yüksekova’da böyle yatırımların yapılması istihdama yönelik olumlu adımlardır. Yüksekovalı yatırımcıların kendi topraklarında yatırım yapmalarını diliyoruz. İş yerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

İş yeri sahibi Müteahhit Ergin Şahin, yeni açılan iş yerinde halka kaliteli hizmet sunacaklarını belirtti.

Şahin, “Bölgede eksiklik olarak gördüğümüz gıda sektöründe bir markayı ilçemize getirerek batı illerimizde sunulan hizmeti aynı kalite ve ferah ortamda buraya taşımak istedik. Burda yaşayan halkımıza da gidemediği  yerlerdeki lezzetleri ayaklarına getirerek; temiz, nezih aynı zamanda  aile sıcaklığında bir mekan sunmak için Simitçi Dünyası’nı açtık. İş yerimiz insanlarımızın sadece yeme içme değil aynı zamanda samimi  bir ortamda sohbet mekanı olarak da gelebilecekleri bir işletme olacaktır. 7’si uzman 16 kişi iş yerimizde çalışacaktır. Açılışta bizi yalnız bırakmayan halkımıza teşekkür ederiz. İş yermizin hayırlı olmasını dileriz” dedi. 

Açılış töreni verilen kokteylin ardından son buldu. Açılışa katılan vatandaşlar yeni iş yerinin büyük ilgi göreceğini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.