Silvan’da hayat normale döndü

Silvan’da hayat normale döndü

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından hayat normale döndü. Esnafın sabah saatlerinde kepenklerini açtığı ilçede, belediye ekipleri temizlik çalışmalarına başladı.

2 Ekim’de 3’üncü kez sokağa çıkma yasağı ilan edilen ve 4 gün süren yasağın dün kaldırılmasının hemen ardından olaylar çıkan Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde hayat normale döndü.

Esnaflar bugün sabah saatlerinde iş yerlerini açarak, temizliğe başladı. Bazı esnaflar ise olaylar sırasında zarar gören kepenklerini tamir ettirdi. Belediye ekiplerinin de temizlik çalışmasına başladığı ilçede, vatandaşlar alışveriş merkezlerine akın etti.

Öte yandan, çatışmalar nedeniyle birçok ev ve iş yerinin zarar gördüğü ilçenin Feridun, Tekel, Mescit ve Konak Mahallelerinde açılan hendek ve kurulan barikatların bazılarının kaldırıldığı gözlendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.