Silopi’de polis aracının geçisi sırasında patlama

Silopi’de polis aracının geçisi sırasında patlama

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, polis servis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada dört sivilin hayatını kaybettiği beşi polis 19 kişinin de yaralandığı belirtiliyor.

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki tarihi İpekyolu üzerinde bulunan Sefa Petrol yanında bulunan Bilen Halı Saha yakınında polis servis aracı ile zırhlı aracın geçişi sırasında çok şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çevrede bulunan birçok evin camları kırılırken, patlamanın olduğu yere çok sayıda ambulans sevk edildi. 

Patlama sırasında çoğunluğu çocuklardan oluşan çok sayıda sivilin yaralandığı belirtilirken, edinilen bilgilere göre, Ekrem Birlik, İsa Torlak ve ismi öğrenilemeyen 2 yurttaşın da bulunduğu 4 sivil yaşamını yitirdi. Aralarında hafif ve ağır olmak üzere 20’yi aşkın sivilin ise yaralandığı öğrenilirken, ağır yaralanan 4 kişinin Diyarbakır'a götürüldüğü belirtildi. 

Patlamada, yaralı olarak kurtulanlar Silopi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, ailelerin hastane önündeki bekleyişi sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum