Silivri'de Kürt işçilere ülkücü saldırı

Silivri'de Kürt işçilere ülkücü saldırı

Silivri'ye bağlı Beyciler köyünde inşaat şantiyesinde çalışan Kürt işçilere yönelik gerçekleştirilen ülkücü saldırıda 2'si ağır olmak üzere 7 işçi yaralandı.

İSTANBUL - Silivri'ye bağlı Beyciler köyünde ülkücü olduğu belirtilen bir grup, köyde bulunan inşaat şantiyesini basarak 7 Kürt işçiye saldırdı.

İşçilerden ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, saldırıya ilişkin bilgi veren BDP Silivri İlçe Başkanı Mehmet Kara, saldırganların Beyciler köyünde yaşadığını belirterek, "Bunlar MHP Bursa mitingine gittiler. Miting dönüşünde bir tartışma çıkıyor. Tartışmanın ardından dün gece 30 kişilik bir grup, Kürt işçilerin çalıştığı inşaat şantiyesini basarak 7 işçiyi sopalarla darp ediyorlar" dedi. 5 işçinin ayakta tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildiğini aktaran Kara, durumu ağır olan işçilerden Tarkan Balıkçı ve Kurban Yıldırım'ın Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını söyledi ve "Polis karşı taraftan gözaltı yapmış ama ifadelerinin ardından serbest bırakılmışlar. Ağır yaralı işçilerden Tarkan Balıkçı İstanbul'a sevk edildi" dedi. DİHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum