Silahla yaralanma ihbarına gitti yaralı kocası çıktı

Silahla yaralanma ihbarına gitti yaralı kocası çıktı

Zonguldak’ta silahlı yaralanma olayında ihbar aldıktan sonra olay yerine giden 112 ekibindeki acil tıp teknisyeni yaranan şahsın kocası olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı.

Edinilen bilgiye göre olay gece yarısından sonra Uzunmehmet Caddesi Fevkani köprüsünde meydana geldi. İddialara göre Ergün Ö (33) aralarında bilinmeyen bir sebeple Uğur T. ile tartışmaya başladı. İki kişi arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. İddialara göre bu sırada Uğur T. yanında getirdiği tabancasını belinden çıkartarak Ergün Ö.’ye doğrultarak ateş açtı. Uğur T.’nin silahından çıkan kurşunlar Ergün Ö. ‘nün ayaklarına isabet etti. Silahtan çıkan 4 kurşunla yaralanan Ergün Ö. için olay yerine 112 ambulansı istendi. Bu sırada Uğur T. ise olay yerinden kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı.

EŞİNİ GÖRÜNCE ŞOK GEÇİRDİ

Silahlı yaralama ihbarını alan 112 ambulansında görevli sağlık görevlileri kısa sürede olay yerine geldi. Ambulansta acil tıp teknisyeni olarak görev yapan Didem Ö. yaralının eşi Ergün Ö. olduğunu görünce büyük bir şok yaşadı.

Geçirdiği şokun etkisi içerisinde eşine olay yerinde ilk yardım uygulayan Didem Ö. ve beraberindekiler yaralı şahsı ambulansla alarak Zonguldak Atatürk devlet Hastanesi'ne getirdi. Acil servise kaldırılan Ergün Ö.’ nün hayati tehlikesi bulunmazken tedavisi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.