Siirt'te yasak 4’üncü kez uzatıldı

Siirt'te yasak 4’üncü kez uzatıldı

Siirt Valiliği, Eruh ile Pervari ilçeleri arasındaki kırsal alan ile il merkezine kadar uzanan bölgedeki "Özel Güvenlik Bölgesi" yasağını 4’üncü kez uzattı.

Siirt Valiliği, Eruh ile Pervari) ilçeleri arasındaki kırsal alan ile il merkezine kadar uzanan bölgede 9 Ağustos'ta 15 günlüğüne ilan ettiği ve bu sürenin dolmasının ardından uzattığı "Özel Güvenlik Bölgesi" uygulamasını 4’üncü kez 15 günlüğüne uzattı. Valilik resmi internet sitesinden konuyla ile ilgili yapılan açıklamada söz konusu bölgeye 25 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında giriş çıkışın yasaklandığı belirtildi. 

Yasak kapsamındaki bölgeler şöyle: "Eruh'un Okçular köyünün güneyi, Yanıkses köyünün doğusu, Görendoruk köyünün kuzeyi, Kuşdalı köyünün güneyi, Çaçi dağları bölgesi. Pervari'nin Palamutlu ve Tosuntarla köylerinin güneyi, Doğanca köyünün batısı, Bilgili köyünün kuzeyi, Yeniçizmeli köyünün kuzeyi ve doğusu. Siirt merkezin Ekmekçiler köyünün doğusu, Eruh'un Akmeşe kuzeyi-kayalık tepe güneyi-çizmeli köyü kuzeyi-ziyaret tepe-süt tepe-siyah tepe-kırmızı taş tepe, Pervari Düğüncüler-Yapraktepe-Doğan-Sarıyaprak köyleri, Eruh Kelusta Tepesi kırsal alanları arasında bulunan bölgeler.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.