'Senin kafanı kırarım'

'Senin kafanı kırarım'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bu sezon sergilediği perormansla alkış alan Oğuzhan Özyakup'a, "Bir tarafta 2 milyonluk Lazio, diğer tarafta 20 milyonluk Beşiktaş...

Yer Almanya'nın Bielefeld şehri, Marienfeld kasabası.... Şenol Güneş göreve geleli henüz haftasını doldurmamış. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dış ilişkiler ve transferlerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunğulları ile iletişimden sorumlu yönetici Metin Albayrak, Güneş ile başta Robin van Persie ve Mario Gomez olmak üzere birçok ismin görüşüleceği transfer zirvesini yapma hazırlığında... Ancak Orman'a takım içinden bir randevu talebi geliyor. Randevuyu talep eden ise Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup...   

"MUTLU DEĞİLİM, BANA MÜSAADE"

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Klosterpforte Oteli'nde Oğuzhan, Başkan Orman'ın karşısına çıkıyor ve "Beşiktaş'ı ve sizleri çok seviyorum. Ancak burada mutsuzum. Geçen sene Bilic döneminde yeterli forma şansı bulamadım. Sadece ben değil Atiba başta olmak üzere arkadaşlarım da daha fazla oynamam gerektiğini söylüyor. Bunu çok düşünüyorum. Bana Lazio'dan teklif var. Bonservis ödemeye hazırlar. Ben müsaadeniz olursa Lazio'ya gitmek istiyorum" diyor.

"BÜYÜK YETENEKSİN, BÜYÜK DÜŞÜN"

Bunun üzerine Oğuzhan'ı çok seven, Karadenizli kimliğinden dolayı da 'Bizim uşak' diye hitap eden siyah-beyazlı kulübün 1 numarası, şu sözlerle genç oyuncuya tatlı-sert çıkışıyor:
"Oğuzhan beni şaşırttın. Lazio'ya mı gideceksin. Bir tarafta 2 milyonluk Lazio, diğer tarafta 20 milyonluk Beşiktaş. Oğlum gideceksen Barcelona'ya, Münih'e, Manchester'a Liverpool'a ya da Madrid'e git. Sende yetenek var, kalite var. Senin kafanı kırarım. Bu takımlardan teklif gelsin seni kendi elimle veririm. Ama bana Lazio ile gelme, kafanı kırdırma. Büyük düşün, sen büyük yeteneksin. Büyük oyna, büyük hedefler koy. Futbolda böyle şeyler var. Hepimiz senin büyük bir yetenek olduğunu biliyoruz.

"GİT O FORMAYI SAVAŞARAK AL"

"Kimse sana forma vermez, formayı sen kendin alacaksın. Bu yetenek ve kumaşla formayı alamıyorsan sorunu biraz da kendinde ara. Biz senden çok şey bekliyoruz. Bak takımın başına Şenol Güneş geldi. Beşiktaş'ta yeni bir dönem başladı. Sen de çık, Oğuzhan kimmiş cümle aleme göster. Hedeflerini yüksek koy ki biz de gururla istediğin yere gönderelim seni. Seni Beşiktaş'tan başka türlü asla göndermem. Şimdi git o formayı savaşarak al."

Başkan Orman, konuşmasını bitirdikten sonra ayağa kalkıp Oğuzhan Özyakup'u alnından öpüyor. Başkanın sözlerinden etkilenen genç yıldız da gitmek yerine kalıp savaşmayı tercih ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.