Şemdinli'de patlama: 1 ölü, 26 yaralı

Şemdinli'de patlama: 1 ölü, 26 yaralı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 1 çocuk öldü, 26 kişi yaralandı.

YÜKSEKOVA HABER

ŞEMDİNLİ - Olay saat 17.00 sıralarında ilçenin girişindeki eski polis noktası mevkiinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait zırhlı aracın geçtiği sırada meydana geldi. Yol kenarında bulunan park halindeki bomba yüklü bir aracın patlatıldığı belirtildi.

sempat7.jpg

Patlamada ağır yaralanan 1 kişi helikopterlerle Van'a sevk edilirken diğer yaralılar Ambulanslarla Hakkari ve Yüksekova Devlet Hastanelerine sevk edildi.

haberingoruntuleri.gif
 
Patlamanın ardından yaşamını yitiren Faris Demircan ve yaralıların yakınları Şemdinli Devlet Hastanesi'ne akın etti. Hastane önünde vatandaşların gergin bekleyişi devam ederken, özel hareket ve çevik kuvvet polisleri hastane önünde geniş güvenlik önlemi aldı.
 
Yaralıların isimleri şöyle: Etem Er, Mümin Töre, Davut Sönmez, Özgür Eren, Tayfun Sala, Nezer Şengür, İlhan Demir, Kahir Onay, Azat Akın, Reşat Eroğuz, İlyas Demir, M.Sami Özkan,M.Nadır Vermez,Medeni Vermez,Feyzullah Elmas,İsmail Arpot,İslam Akdoğan,Haydar Taş,Mustafa Atabak,Muhyettin Öztürk,Muaz Yaman, Hüseyin Er ve Polis olan Ali Camcı ve Ahmet Tutucu yaralandı.
 
Patlamada bomba yüklü aracın yanından geçen zırhlı araç ile çevredeki çok sayıda araç, ev ve iş yerinde de maddi hasar oluşurken, patlamanın ardından ilçeye giriş-çıkışları yasaklandı.
 
Ağır Yaralanan, Burhan kaya Helikopterle Van Bölge Hastanesine sevk edilirken,İbrahim Demir İse Yüksekova Devlet Hastanesinde ameliyatın ardından yoğun bakıma alındıkları öğrenildi.

sempat3.jpg

sempat4.jpg

sempat5.jpg

sempat6.jpg

sempat8.jpg

sempat9.jpg

sempat10.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum