Şemdinli'de güneşli hava yerini kar yağışına bıraktı

Şemdinli'de güneşli hava yerini kar yağışına bıraktı

Şemdinli’de kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi

YÜKSEKOVA HABER

ŞEMDİNLİ - Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde günlerdir güneşli olan hava bugün sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. Yolalrın karla kaplanmasından dolayı sürücüler zincir takmak zorunda kaldı.

Günyazı (Qelaşk) köyünden Şemdinli ilçesine doğru gelen bir araç yolun eğimli ve buzlu olması nedeniyle kayarak yan yattı. Fehim Bakar denetimindeki 65 NL 538 plakalı minibüs yolun kaygan olması nedeniyle kaydı. Araçta bulunan yolcular yara almadan kurtulurken, araçta maddi hasar oluştu.

i-2-850.jpg

Herhangi bir tuzlama çalışmasının da dapılmadığı ilçede vatandaşların kara yolları ekiplerine tepki gösterdiği belirtildi.

Daha sonra olay yerine gelen karayolları ekipleri ve vatandaşların yardımıyla yan yatan araç düzeltildi. Yolda mahsur kalan ve zincirsiz kalan diğer araçlar da iş makinesine bağlanan halatlarla çekildi.

i-1-20151230161042.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.