Şemdinli Belediyesinden Yüksekovalı ailelere yardım

Şemdinli Belediyesinden Yüksekovalı ailelere yardım

Şemdinli belediyesi, Yüksekova’dan göç etmek zorunda kalan yaklaşık 150 aileye gıda yardımında bulundu.

ECEVİT BAY / YÜKSEKOVA HABER

ŞEMDİNLİ - Yüksekova ilçesinde 13 Mart günü ilan edilen sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlayan çatışmalar nedeniyle Şemdinli’ye göç etmek zorunda kalan ailelere, Şemdinli Belediyesi tarafından gıda yardımı yapıldı.

Aileleri ziyaret eden belediye yetkilileri; salça, yağ, şeker, bakliyat ürünleri ve diğer temel yaşam ihtiyaçlarının yer aldığı yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Aileleri ziyaret edenler arasında yer alan Şemdinli Belediye Eşbaşkanı Seferi Yılmaz, Yüksekova’daki çatışmadan dolayı 400-500 ailenin Şemdinli’ye gelerek yerleştiğini söyledi.

i-1-20160412125903.jpg

Gelen insanların mağdur bir şekilde geldiğini ifade eden Yılmaz, “Belediyeye ve partimize gelen başvurular doğrultusunda 150 aileye yardımda bulunduk. Geri kalan diğer ailelere de yardımları ulaştıracağız. Sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte oluşturduğumuz dayanışmayla ailelerin diğer ihtiyaçlarını da karşılayacağız. Bunun için emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

i-2-934.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.