Selçuk İnan: 'İbre yeniden Galatasaray'a dönecektir'

Selçuk İnan: 'İbre yeniden Galatasaray'a dönecektir'

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, ligin ilk yarısında şanssız dönem yaşadıklarını belirterek, ibrenin yeniden kendilerine döneceğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan, Galatasaray Dergisi’nin ocak sayısına açıklamalarda bulundu.

"BU SENE DE GEÇEN SEZONKİ BAŞARIMIZI TEKRARLAYABİLİRİZ"

Selçuk İnan, çok değerli bir hocanın gidip, yerine yine çok değerli bir hocanın geldiğini belirterek, "Bu sene de geçen sezonki başarımızı tekrarlayabiliriz. Ben takım arkadaşlarıma ve camiamıza çok güveniyorum. Mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Biz Galatasarayız. Bundan önce şampiyon nasıl olunur, üç kupa nasıl kazanılır sorularının yanıtlarını çok net vermiş bir ekibiz. Bundan sonra da aynı mücadeleyi sürdürmemiz gerekiyor. Şanssız bir dönemden geçiyor olabiliriz ama ibre elbet yeniden Galatasaray’a dönecektir" dedi.

"MUSTAFA DENİZLİ'YE ÇOK GÜVENİYORUZ"

Teknik direktör Mustafa Denizli'ye çok güvendiklerini belirten Aslan'ın başarılı futbolcusu, "Mustafa Denizli’nin teknik adamlığını konuşmak zaten haddimize değil. Türk futboluna yapmış olduğu hizmetler ortada. Hocalığının yanı sıra çok önemli ve çok bilgili bir insan aynı zamanda. Futbolcular ve camia olarak onun bilgilerinden ne kadar yararlanırsak bizim için kardır. Mustafa hoca oyun stilini bize benimsetmeye çalışıyor. Futbolcular olarak ona o kadar çok güveniyoruz ki önümüzdeki aylarda sisteminin daha da oturacağından şüphe duymuyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum