Selçuk Bayraktar Yüksekova'daydı: Buralarda muhteşem doğa güzellikleri var

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Aselsan Genel Müdürü Ahmet Akyol, Hakkari ve ilçelerindeki askeri birliklere ziyaretlerde bulundu.

2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit ve Aselsan Genel Müdürü Ahmet Akyol ile birlikte ilçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde vatandaşlarla sohbet eden Selçuk Bayraktar, Yüksekova Haber'e açıklama yaptı.

Askeri birliklerinin bayramlarını kutlamak için Hakkari’ye geldiğini söyleyen Bayraktar, “Aselsan Genel Müdürü Ahmet Akyol ile birlikte teknik istişarelerde bulunduk. Dün gece itibarıyla Hakkari Çukurca ilçesini ziyaret ettik. Buranın endemik bitkisi olan Ters lale buraya özgü has coğrafi güzellikleri ve doğal güzelliklerini görmek bizi çok mutlu etti" dedi.

bayraktar.jpg

Yüksekova'da vatandaşlarla bayramlaştıklarını söyleyen Bayraktar, bölgenin turistlik anlamda da ihya olmasını istediklerini belirterek, "Buradaki kardeşlerimizle bayramlaştık sohbet ettik. Özellikle genç kardeşlerimizle hoşça vakit geçirdik. Ben tüm Türkiye’ye tüm dost ve kardeş coğrafyalara Hakkari’yi, Yüksekova’yı ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum. Buralarda muhteşem bir doğa güzellikleri var. Özellikle dağlık bölgeleri ve Yüksekova’nın düzlüğü bambaşka bir mevsimi yaşatan ve etrafını da kuşatan muhteşem dağlar var. Müreffeh ve güçlü yarınlara burada da yürüyeceğiz” dedi.

whatsapp-image-2024-04-14-at-16-20-40.jpeg

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum