Sedat Peker akademisyenleri tehdit etti

Sedat Peker akademisyenleri tehdit etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “akademisyen müsveddeleri” dediği, YÖK’ün haklarında işlem başlatılacağını duyurduğu akademisyenleri Sedat Peker de “Oluk oluk kan akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız” sözleriyle tehdit etti.

Sedat Peker, Barış İçin Akademisyenler grubunun “Bu suça ortak olmayacağız” başlıklı metnişne imza atan 1128 akademisyeni tehdit etti.

Kendisine ait internet sitesinde “Sözde aydınlar çanlar ilk önce sizin için çalacak” başlıklı bir metin yayınlayan Peker de, akademisyenleri “Oluk oluk kan akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız” sözleriyle tehdit etti.

Peker, akademisyenlerin imzaladığı bildiriyi anlamak için çok uğraştığını, ancak anlayamadığını belirterek şu ifadeleri kullanıyor özetle:

“Bu sözde aydınlara ve akademisyenlere şunu özellikle söylemek istiyorum: Siz yatın kalkın bildirgenizde kötülediğiniz bu devletinin polisine ve askerine dua edin. Sizler tüm dünyada yaptığınız algı operasyonlarınızla aşık olduğunuz teröristlerde ellerinde ki silahlarıyla müslüman Türk'ün kutsal devletini eğer ki işlemez hale getirmeyi başarabilirse o zaman sizler için eyvah ki ne eyvah (Bu dediğime lütfen inanın çünkü çanlar o zaman sizin için çalacak.)

“İmza attığınız bildiriyi önlerine alacak, gerçek tehlikeli olanlar sizlersiniz diyerek lüks yerlerdeki işyerlerinize gelecekler (Ancak rahat olun sizleri çocuklarınızın ve eşlerinizin yanında öldürmeyeceklerdir.). İntikamlarını dahi müslüman Türk'e yakışır bir şekilde alacak ancak sizlerin kanlarıyla duş yapmayıda unutmayacaklardır.

“Eğer ki benim fikrimi sorarsanız; kendi can sağlığınız için siz bu devleti batırmaya uğraşmayın. Şu an dahi hayatta olabilmenizin tek sebebi, devletin var olması ve ayakta durmasıdır.Yukarıdaki satırlarda söylediğim gibi teröristler, onların destekçileri sizler ve yabancı ülke istihbaratları kısacası hepiniz, hedefinize ulaşıp devleti işlemez hale getirirseniz şunu iyi bilin ki; bu vatanın evlatlarından asla merhamet görmeyeceksiniz.

“Tekrardan söylüyorum; Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız. Bir umuttur yaşamak.

Daha önce de tehdit etmişti

Sedat Peker, 10 Ekim 2015’teki Ankara Katliamı’ndan bir gün önce de Rize’de düzenlediği mitingde, “Büyük hata yapıyorlar. Hatalarını fark ettikleri zaman her şey için çok geç olacak. Adeta dünyanın şah damarları kesilmişcesine oluk oluk kanları akacak. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar” demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.