Savcı Kiraz için adliyede tören

Savcı Kiraz için adliyede tören

Rehine eylemine yapılan operasyon sonucunda yaşamını yitiren savcı Mehmet Selim Kiraz için Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi Adli Binası'nda tören düzenlendi.

İSTANBUL - Berkin Elvan dosyasına bakan savcı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin alan eylemcilere yönelik operasyonda yaşamını yitiren Kiraz için Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi Adli Binası'nda tören düzenlendi. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin sona ermesinin ardından İstanbul Adliyesi'ne getirilen Kiraz'ın cenazesine Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Adalet Bakanı Kenan İpek ile savcı ve hakimler katıldı. Tören sırasında giriş çıkışlara kapatılan adliye binası çok sayıda polis tarafından abluka altına alındı. 

Savcı Kiraz'ın cenazesi, yapılan konuşmaların ardından Eyüp Sultan Camii'ne götürüldü. Kiraz'ın cenazesi Eyüp Sultan Cami'nde kılınacak cenaze namazı sonrasında Eyüp Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.