Şarkılar lösemi hastası çocuklar için

Şarkılar lösemi hastası çocuklar için

Kocaeli Rock Kulübü, 30 Mart'ta Lösemi hastası çocuklar için konser düzenleyecek.

Kocaeli Rock Kulübü, 30 Mart'ta oyuncu Alper Türedi'nin 555 lösemi ve kanser hastası çocuk için facebook üzerinden başlattığı "Bir Dileğim Var" projesine destek vermek amacıyla Crash Bar'da gerçekleştireceği konser hakkında Retro Cafe'de bilgi verdi. 

'Tek istediğimiz bir çocuğu gülümsetebilmek'

Konserin gelirini "Bir Dileğim Var "projesine aktaracaklarını ifade eden Kocaeli Rock Kulübü Yöneticisi Cem Ak, "Yapmak istediğimiz konserle bizde bu projenin bir parçası olmak ve çocuklara yardım etmek istiyoruz" dedi. Kocaeli halkına da seslenen Ak, konsere gelmeyenlerin de en azından bir bilet almasını ve katkıda bulunmasını isteyerek, "Tek dileğimiz küçük de olsa bir katkıda bulabilmek, tek dileğimiz çocukların yüzünü gülümsetebilmek" diye konuştu.

Kocaeli Rock Kulübü'nün "Bir Dileğim Var" projesi kapsamında düzenleyeceği konser, 30 Mart Çarşamba günü saat 19.00'da İzmit Crash Bar'da. Bilet fiyatlarının 10 lira olduğu etkinlikte, Murat Durmaz, Dikey, Şekersiz, Atom 6 Parçacık grupları o gün lösemi ve kanser hastası çocuk için sahne alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.