Şarapnel parçaları evine isabet etti

Şarapnel parçaları evine isabet etti

Hakkari’de dün akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli patlama sırasında Adile Kaya isimli vatandaşın evinin camına şarapnel parçası isabet etti. .

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Hakkari’nin Biçer Mahallesi’nde bulunan Hakkari Kalesi civarında dün akşam saat 22.30 sularında yaşanan şiddetli patlama kentte paniğe neden olurken, patlama sırasında Medrese Mahallesi’nde bulan Adile Kaya isimli vatandaşın evinin camına bir şarapnel parçası isabet etti.

Evin camını kırarak içeri giren şarapnel parçası nedeniyle ev sakinleri beklenmedik durum karşısında kısa süreli bir panik yaşadıklarını anlattı.

Ev sahibi Adile Kaya, dün akşam saatlerinde yaşanan patlama ile birlikte bir şarapnel parçasının evlerinin camından içeri girdiğini belirterek şunları kaydetti. "dün akşam saatlerinde evimize nerden geldiğini anlamadığımız bir şarapnel parçası isabet etti. Camı kırarak içeri girdi. O sırada çocuğum odada yatıyordu." 

2-781.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.