Sanayi esnafı enerji kesintisi nedeniyle siftah yapamadı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi Esnafının büyük bölümü bugün yaşanan enerji arızası nedeniyle siftah yapamadı.

Yüksekova'nın İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde hemen hemen gün boyu süren elektrik kesintisi yaşandı.

"İş yeri açık ama herhangi bir iş yapamıyoruz"

Sanayi sitesinin içinde bulunan yer altı hattında yaşanan arıza nedeniyle sabah saatlerinden itibaren çalışamadıklarını belirten Muzaffer Baltacı isimli esnaf, "Sürekli böyle elektrik sıkıntısı yaşıyoruz. Görüyorsunuz iş yeri açık ama herhangi bir iş yapamıyoruz. Ramazandır zaten iş yok bir de bu elektrik sorunu çıktı. İftar vakti geldi zaten kapatıp gideceğiz. Kepenkleri indirebilmek için de enerjiye ihtiyacımız var, enerji verilmesini bekliyoruz" dedi.

Arıza giderildi

Haber verilmesi üzerine sabah saatlerinden itibaren olay yerine gelen VEDAŞ Arıza ekibi ise kazı çalışması yaparak arızayı tespit etti. Ekipler saat 17.30 itibariyle arızayı gidererek sanayi sitesine enerji verdi.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.