Şampiyonlar Ligi maçları TRT ve TIVIBU'da

Şampiyonlar Ligi maçları TRT ve TIVIBU'da

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını 3 sezon boyunca TRT ve TIVIBU yayınlayacak.

TRT ve TIVIBU, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yayınlanmasıyla ilgili program gerçekleştirdi. Programa eski UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, teknik direktör Mustafa Denizli ve FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır katıldı.

Gecede konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, futbolda elde edilen başarıların artarak devam edeceğini belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde güzel başarılar elde ettik. Bunun devam edeceğine inanıyorum. Bugün baktığımızda futbolun her türlü unsurunun başarılı olduğunu görüyoruz. Avrupa'da ve dünyada tanındığımızı görüyoruz. Dünyada eskiden ülkemizin yerini gösteremeyecek çok millet vardı. Bugün neredeyse bilmeyen yok. Teknik adam olarak, futbolcu olarak, hakem olarak, yönetici olarak olayların çok başka yerlere taşındığını görüyoruz. Dilerim üzerine koyarak devam ederiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.