Samet Aybaba'dan Olcay Şahan itirafı

Samet Aybaba'dan Olcay Şahan itirafı

Bir dönem Beşiktaş'ta görev yapan Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Olcay Şahan'ı Galatasaray almak üzereyken Beşiktaş'a transfer ettirdiğini açıkladı.

2012-2013 sezonunda Beşiktaş'ın başında görev yapan Teknik Direktör Samet Aybaba, Lig TV'de Maraton programının konuğu oldu. Aybaba, Beşiktaş'ta görev yaptığı dönemde Olcay Şahan'ı Galatasaray'ın elinden aldıklarını söyledi.

Olcay'ı Almanya 2. Ligi'nde bulduğunu belirten Samet Aybaba, "Benden önce Galatasaray ile bir görüşmesi olmuş. Kendisini aradım ve Beşiktaş'ın büyük bir şans olacağını söyledim. Benimle yaptığı konuşmadan sonra Galatasaray'a gitmekten vazgeçti ve Beşiktaş'a geldi. O tip bir oyuncu alıyorsan en iyisi Olcay'dır" diye konuştu.

OLCAY: "SAMET AYBABA İKİNCİ BABAM"

Osmanlıspor ile oynanan karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa röportaj veren Olcay Şahan ise, Samet Aybaba'nın yayında olduğunu öğrenince, "Buradan babama selam söylüyorum. Samet Hoca benim ikinci babam" dedi.

Başarılı futbolcu, 2012 yılında Almanya 2. Lig ekibi Kaiserslautern'den 800 bin Euro karşılığında siyah-beyazlı takıma transfer edilmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.