'Salyangoz ' Van'da sahnelendi

'Salyangoz ' Van'da sahnelendi

Van Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak kentte gelen gazeteci Hayko Bağdat, ”Salyangoz” adlı gösterisini sahneledi.

Van Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında kentte gelen Gazeteci Hayko Bağdat, ”Salyangoz” adlı gösterisini sahneledi. Gösteri Nuda Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi.

Yurttaşlar gösteriye büyük ilgi gösterirken, yoğun ilgiden dolayı çok sayıda kişi ise gösteriyi merdiven aralarında ve ayakta izlemek zorunda kaldı. Salonun tamamen dolduğu gösteriyi aralarında Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Hatice Çoban ve Bekir Kaya, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sedat Töre, ilçe belediye eş başkanlarının yanı sıra, oyuncu ve yönetmen Füsun Demirel’de izledi.

i-1-20160525115318.jpg

Yoğun katılımın olduğu gösteride zafer işareti yaparak sahneye çıkan Bağdat, Van’da bulunmaktan dolayı mutluluğunu dile getirerek, Van’ı kendisi için çok ayrı ve anlamlı bir yerinin olduğunu söyledi. Yapılan konuşmanın ardından Bağdat, performansını sergiledi.

Gösterisinin ardından Bağdat’ı izleyiciler uzun bir süre ayakta alkışladı.

Bağdat, 29 Mayıs’ta Van’da Nuda Kültür ve Sanat Merkezi’nde tekrar sahne alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.