Saldırgan, turistleri Beşiktaş’tan Taksim’e kadar takip etmiş

Saldırgan, turistleri Beşiktaş’tan Taksim’e kadar takip etmiş

İstiklal Caddesi’ndeki saldırıyı düzenleyen IŞİD’li Mehmet Öztürk’ün hedef aldığı turist kafilesini Beşiktaş’tan Taksim’e kadar takip ettiği ileri sürüldü.

İstiklal Caddesi’ndeki intihar saldırısını düzenleyen IŞİD üyesi  Mehmet Öztürk’ün turist kafilesini Beşiktaş’taki otellerinden Taksim’e kadar takip ettiği iddia edildi.

Haber Türk’te Nihat Uludağ imzası ile yer alan haberde, Mehmet Öztürk’ün turist kafilesini Beşiktaş’taki otellerinden çıktıkları andan itibaren takibe aldığı kaydedildi.

Haberde, turist kafilesinin kahvaltı için bir restorana girdiğinde Öztürk’ün ara sokakta beklediği ve grubun restorandan çıkmasından kısa süre sonra saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi.

“Geceyi Beşiktaş’ta bir otelde geçirdi”

Hürriyet’ten Fırat Alkaç imzalı haberlerde de IŞİD'li Öztürk’ün, turist kafilesini takip etmek için geceyi Beşiktaş’ta Barbaros Bulvarı üzerinde bir otelde geçirdiği iddia edildi. Polisin de Öztürk’ün Beşiktaş’taki otele yerleştiğini tespit ettiği kaydedildi.

Buna göre; Öztürk, sabah saatlerinde otelden çıkarak Taksim’e geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.