Ronaldo'dan Melo tepkisi!

Ronaldo'dan Melo tepkisi!

FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda San Lorenzo'yu 2-0'la geçip kupayı kazanan Real Madrid'de yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, UEFA Başkanı Michel Platini'nin elini sıkmadı.

Şampiyonlar Ligi'nin sahibiyle Güney Amerika'nın 'Şampiyonlar Ligi' olarak kabul edilen Libertadores Kupası'nın sahibinin karşılaştığı FIFA Dünya Kulüpler Kupası final maçında Real Madrid, Arjantin ekibi San Lorenzo'yu Sergio Ramos ve Gareth Bale'ın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek kupaya uzandı. Ancak maça damga vuran hareket karşılaşmanın bitiminde düzenlenen ödül seremonisinde yaşandı. 

Real Madrid takımı ve yöneticileri şeref tribününde bulunan protokol ile tokalaşırken, Cristiano Ronaldo, UEFA Başkanı Michel Platini’ye tepki gösterdi. Portekizli yıldız, dünyada yılın futbolcusu (Ballon D'Or) ödülünü Dünya Kupası’nı kazanan Alman bir futbolcunun alması gerektiğini açıklayan Platini’nin elini sıkmadı. Geçen yıl kazandığı dünyada yılın futbolcusu ödülünde yine favori olan Ronaldo, Platini’nin Ballon D'Or'u Alman futbolcuların almasını gerektiği şeklindeki açıklamasına çok kızdığını ödül seremonisinde de belli etti. O anda Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile sohbet eden UEFA Başkanı yüzüne bile bakmadan yanından geçen Ronaldo’nun arkasından şaşkınlıkla baktı. 

MELO DA AYNISINI YAPMIŞTI

Söz konusu olayın aynısı geçen sene Galataray futbolcusu Felipe Melo ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören arasında yaşanmıştı. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile Eskişehirspor arasında oynanan maç sonrasında kupa töreninde Felipe Melo, kendisi hakkında söylediği sözler yüzünden protokol sırasında TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elini sıkmamış ve Türkiye'de bu olay günlerce konuşulmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.