Rize’de ilginç yol protestosu

Rize’de ilginç yol protestosu

Rize’nin Çayeli ilçesi Adalar Mahallesi sakinleri, yollarındaki çukurlarla ilgilenmeyen yetkililere tepkilerini sosyal medya üzerinden duyurdu.

Rize’nin Çayeli İlçesi'ne 2 kilometre uzaklıkta bulunan Adalar Mahallesi’nde bir yolun iki seneden beri çukurlarla dolu olduğunu ve hiçbir çalışmanın olmadığını ifade eden mahalle sakinleri, kendi çabaları ile çukurları toprak doldurup fidan dikerek yetkilileri protesto etti.

Yaklaşık 300 metelik yoldaki çukurların hepsini toprakla doldurarak fidan diken mahallede oturan vatandaşlar ’’İki yıldır bu yollarımız böyle. Muhtarımız yolları yaptıramadı, bizde belki ses getirir diye böyle bir karara vardık. Çukurları toprak ile doldurmak ve içerisine fidan dikerek sesimizi duyurmaya çalıştık. Yaklaşık 300 metrelik bir yolu yapamıyorlar. Bizde kendi çabalarımız ile yoldaki çukurları fidanlandırma yaptık’’ dediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.