Redhack soruşturmasında gözaltına alınanlar serbest bırakıldı

Redhack soruşturmasında gözaltına alınanlar serbest bırakıldı

Redhack soruşturması kapsamında gözaltına alınan 7 kişi, 12 günlük gözaltının ardından bugün adliyeye çıkartıldı. Savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından 7 kişi serbest bırakıldı.

RedHack’in Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı  Berat Albayrak’a ait olduğu belirtilen mail yazışmalarını yayınlamasının ardından başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Taylan Kulaçoğlu, Uğur Cihan Okutulmuş, Ekin Baykal, Abidin Çelik, Taşkın Yasak ve Alaaddin Karagenç ile ismi açıklanmayan bir kişi 12 gündür Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde tutuldu. Soruşturma kapsamında Redaktif dergisinin yazarı Hakan Gülseven hakkında da gözaltı kararı bulunuyor.

Ankara adliyesi’nde savcıya ifade veren Taylan Kulaçoğlu, Uğur Cihan Okutulmuş, Ekin Baykal, Abidin Çelik, Taşkın Yasak ve Alaaddin Karagenç ile ismi açıklanmayan bir kişi ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.