Podolski'den maç sonu itiraf!

Podolski'den maç sonu itiraf!

Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, deplasmanda 2-2 sonuçlanan Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, "Öne geçince skoru korumayı öğrenmeliyiz. İki günde hoca ne yapabilir? Oyuncular olarak biz başaramadık" dedi.

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Lukas Podolski, "Şu anda formda değiliz, formda olsaydık lider olurduk. İki kez öne geçtik ama skoru koruyamadık. Son haftalarda üç kez öne geçip kazanamadık" ifadelerini kullandı.

Alman yıldız, yenik teknik direktörleri Mustafa Denizli ile ilgili, "Yeni hocamız bir anda her şeyi değiştiremez. Oyuncular olarak bunu biz başaramadık. İki günde hoca ne yapabilirdi. Ama önümüzdeki haftalarda hocanın daha fazla etkisinin olacağını düşünüyorum. Gelecek haftalarda öne geçince korumalıyız" değerlendirmesinde bulundu.

BURAK YILMAZ: ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Kasımpaşa karşısında takımını 1-0 öne geçiren Burak Yılmaz ise "Zor bir dönemden geçiyoruz, takım olarak camia olarak. Ama bunun üstesinden gelebilecek bir camia ve oyuncu topluluğuyuz. Öne geçtiğimiz maçlarda bunu koruyamadık. Hocamız eksiklerimizi söyledi ama bunu bugün çözemedik. Bursa maçını kazanıp çıkışa geçmeliyiz. Her sene zor bir dönemden geçip şampiyon oluyoruz. İnşallah toparlanıp yine biz şampiyon olacağız. Gol yiyince defans suçlanır. Ama defansı takım olarak yapmalıyız, bizlerin de suçu var. Skoru koparamıyoruz. Önümüzdeki haftalarda rakiplerimizle oynayacağız. Tecrübeli bir hocamız var onun tespitleri var. Gerekli düzeltmeleri yapacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.