Paralel operasyonda 3 tutuklama

Paralel operasyonda 3 tutuklama

Antalya polisinin 12 ilde düzenlediği Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, gözaltına alınan 17 kişiden 3'ü tutuklandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından 'FETÖ/PDY' yapılanmasına yönelik Antalya, İstanbul, İzmir, Osmaniye, Adana, Elazığ, Ordu, Aksaray, Şanlıurfa, Tunceli, Manisa ve Kütahya'da eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Aralarında bir teğmen, astsubay ve bir erin bulunduğu 17 şüpheli, sorgulanmak üzere Antalya'ya KOM Şube Müdürlüğü'ne getirilmişti. 

Emniyetteki gözaltı süresi dolan ve dün savcılığa sevk edilen şüphelilerden 5'i savcılık tarafından serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 9'u da adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken A.Ç., O.D. ve N.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.